top of page

Personal training
en begeleiding bij revalidatietraining in regio Amstelveen

Personal training op maat

Sportschool Van Dulken, uw instructeur voor personal training

Tijdens mijn studie ben ik me gaan specialiseren in de fitnessindustrie. Zo liep ik stages bij grote sportscholen en kon ik er fitness combineren met mijn passie voor judo. Zo belandde ik uiteindelijk in de grootste fysiotherapiepraktijk in de regio. Het was op deze plaats waar ik in aanraking ben gekomen met de combinatie fysiotherapie en fitness. In deze combi haalde ik 15 jaar lang grote voldoening om te zien hoe cliënten grote progressie maakten met mijn trainingen en schema’s. 


Hoewel er veel soorten doelstellingen zijn, is ieder doel te bereiken met de nodige motivatie, werklust en doorzettingsvermogen. Of het nu algemene klachten waren, sportblessures, hartklachten, neurologische klachten, obesitas en meer. Van hieruit ben ik me dan ook meer gaan richten op het geven van personal training in mijn eigen zaak Van Dulken in Amstelveen. 

Waarom kiezen voor personal training?

Van Dulken in Amstelveen biedt personal training aan voor ieder individu die het beste resultaat voor zichzelf wil behalen en iemand aan zijn zijde wil die hem motiveert, stuurt, corrigeert, begeleidt en helpt waar nodig. Bij personal training draait alles om de juiste trainingsopbouw voor de specifieke fysieke doelstelling. 


Bij Van Dulken bent u verzekerd van een professionele begeleiding waarbij we alle rendement halen uit uw trainingen, of uw doelstelling nu hardlopen is of gewoonweg sterker en vitaler te zijn. Onze begeleiding kan ook in kleine groepjes van maximaal vier personen of is 1 op 1 als uw persoonsgerichte training wilt. Personal training is niet alleen voor jonge mensen! Ook wanneer u 80 jaar oud bent, kunt u nog resultaat boeken.

Persoonsgerichte training
Groepslessen

Personal training voor alle doelstellingen

Personal training biedt voordelen voor diverse doelstellingen. Of u nu een sportieve doelstelling wilt bereiken zoals een marathon of iron man, uw algehele conditie wil verbeteren of wilt herstellen van een blessure. Streeft u naar een verbetering van uw algemene conditie, dan is het interessant om een van onze groepslessen te volgen waarin u in kleine groep progressie maakt. Samen trainen we hard, motiveren we elkaar en worden we samen beter. Voor specifieke doelstellingen kan een 1:1 functioneel trainingsschema worden opgesteld. Deze is volledig op maat. Of u nu traint voor iets of wenst te herstellen van een blessure. 

Training op maat

Geïnteresseerd in trainingen op maat? Of heeft u vragen? 

Neem contact met me op!

bottom of page