top of page
Houdgreep: een greep om iemand op zijn rug vast te houden.

Maak kennis
met Judoschool en personal trainer in Amstelveen Van Dulken

Ewoud van Dulken

Personal trainer van het jaar

Tijdens mijn jeugdjaren ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met verschillende sporten zoals zwemmen, turnen, voetbal en duiken. Op mijn tiende kwam daar ook nog eens judo bij en een kleine zes jaar later behaalde ik mijn zwarte band. 


Judo is altijd mijn grote passie gebleven en vervolgens ben ik ook mijn judoleraar gaan assisteren om de sport over te brengen op jonge leerlingen. Om me er nog meer in te kunnen verdiepen, besloot ik me te gaan specialiseren als sportleraar op het CIOS in Haarlem. Daar behaalde ik mijn certificaties als Judoleraar A en B, en had ik het privilege om tijdens mijn opleiding diverse landen te bezoeken zoals Japan, Zuid-Afrika, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, België, Polen, Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden waar ik kon proeven van de judocultuur en wedstrijdsport. 


Uiteindelijk kon ik met mijn eigen judoschool leerlingen persoonlijk gaan begeleiden. Een roeping die me uiteindelijk de laatste vijf jaar op rij de titel Personal Trainer van het Jaar heeft opgeleverd.

Udo, fysiotherapie, personal training en fitness

Tijdens mijn studie ben ik mij gaan specialiseren in fitness, fysiologie, trainingsleer en het schrijven van trainingsschema’s. Op mijn stages bij grote sportscholen lag mijn focus dan weer op personal training. Niet bij bodybuilding, maar wel voor sportspecifieke training en revalidatietraining. Later volgde ik ook een specialisatie NAH (niet aangeboren hersenletsel) waar het zien van de progressie van mijn cliënten me tot besef deed komen dat elke verbetering een verbeterde kwaliteit van leven biedt.

 
Het streven naar perfectie en het best haalbare is dan ook iets wat terug te vinden is in mijn personal training. Vele trainingsuren en een volle overgave resulteert altijd in het hoogst haalbare. Deze aanpak leverde me in 2018 ook de titel Personal Trainer van het Jaar op. Een titel die ik ieder jaar sindsdien mocht verlengen.

Revalidatietraining in de sportschool
Wie zijn wij_

Waarom kiezen voor judo?

Judo is meer dan een vechtsport. Het is een sport voor iedereen waarbij u de kans krijgt om zelfvertrouwen en weerbaarheid op te bouwen. Judo is als het ware een levensles waarin u op vroege leeftijd sociale vaardigheden, respect voor elkaar, discipline, samenwerking en doorzettingsvermogen aangeleerd krijgt. 


In onze judoschool kunt u al vanaf 3 jaar beginnen met onze lessen. We bieden lessen aan voor zowel jongens als meisjes en zowel jongeren als volwassenen. Ons doel is dan ook zoveel mogelijk Amstelveners in aanraking te laten komen met deze unieke sport. 

Proud Sensei

Meer weten over judoschool Van Dulken en onze aanpak?

Neem contact met ons op voor meer info.

bottom of page